JUR Transport background image

Repatriëring auto

Ben je op vakantie en heb je autopech? Helpt de ANWB je reis- of autoverzekering je niet? Wij regelen de repatriëring van de auto voor je, ook in het buitenland.

Doe meteen een aanvraag
Op werkdagen binnen drie uur een passende aanbieding!
Ophaaladres
Afleveradres
Voertuigen
Of lees eerst over hoe we werken
JUR:  Transport door heel Europa

Transport door heel Europa

Dankzij ons internationale partnernetwerk repatriëren wij auto’s vanuit (bijna) alle Europese landen.

JUR: Altijd op de hoogte

Altijd op de hoogte

In het klantportaal is de status van het transport 24/7 in te zien. Zo houden wij alle partijen altijd op de hoogte tijdens de repatriëring.

JUR: Uitstekende communicatie

Uitstekende communicatie

Wij zijn tijdens kantooruren voor alle partijen bereikbaar. WhatsAppen, mailen of bellen? Het kan allemaal.

Repatriëring auto uit het buitenland

Pech hebben is altijd vervelend, vooral als je op vakantie in het buitenland bent. Zeker als de ANWB, je reis- of autoverzekering je niet verder helpen. Geen zorgen, want wij halen in (bijna) alle Europese landen je auto op. Vaak ga je eerst naar de garage. Dit brengt kosten met zich mee. Deze kosten kunnen wij voorschieten wanneer we de auto ophalen voor de repatriëring. Wij regelen de repatriëring, zodat jij alsnog geniet van je vakantie.

Levertijd

Dankzij ons uitgebreide, internationale partnernetwerk hebben we een gemiddelde levertijd van 5 tot 10 werkdagen voor het repatriëren van je auto. De levertijd is afhankelijk van eventuele feestdagen.

Prijzen

De kosten voor het repatriëren van een auto hangt onder andere af van het ophaal- en afleveradres, de afmetingen en het gewicht van de auto.

Vragen?

Wil je meer weten over repatriëring of heb je een specifieke vraag? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Bellen of appen mag natuurlijk ook. We helpen je graag.

Repatriëring van je auto nodig?

JUR Autotransport staat klaar voor het repatriëren van je auto. In deze vervelende situatie houden we persoonlijk contact, zorgen we ervoor dat je auto snel terug is en geven we meerdere statusupdates. Wil je de specifieke prijs weten voor het repatriëren van je auto? Vul ons aanvraagformulier in op de website en ontvang direct een aanbieding.

Veelgestelde vragen over het repatriëren van je auto

De autotransportkosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het ophaal- en afleveradres, afmetingen en het gewicht van de auto.

Wij proberen de auto zo snel mogelijk van A naar B te krijgen. Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij een gemiddelde levertijd van 5 werkdagen.

Tijdens het transport is jouw auto verzekerd volgens de voorwaarden van het CMR-verdrag en de voorwaarden van AVCM.

Ja, je kunt de dakkoffer op de auto laten tijdens het repatriëren van de auto. Laat het ons weten in je aanvraag, dan kunnen we hier rekening mee houden. Let op, laat geen waardevolle bagage in de dakkoffer zitten. JUR Autotransport is niet aansprakelijk voor verlies of schade aan de bagage in de dakkoffer.

Ja, je kunt de fietsendrager op de auto laten tijdens het repatriëren van de auto. Laat het ons weten in je aanvraag, dan kunnen we hier rekening mee houden. Let op, JUR Autotransport is niet aansprakelijk voor verlies of schade aan de fietsen op de fietsendrager. Indien mogelijk adviseren we altijd om de fietsen in het voertuig te leggen.

Doe meteen een aanvraag

Op werkdagen binnen drie uur een passende aanbieding!

Ophaaladres
Afleveradres
Voertuigen