Autotransport kosten

De kosten voor autotransport verschillen per aanvraag. Dat komt doordat de kosten afhankelijk zijn van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan het ophaal- en afleveradres en het gewicht en de afmetingen van het voertuig. Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw autotransport? Doe een aanvraag en ontvang binnen drie uur een aanbieding.

Transport cost

Kosten voor internationaal autotransport

De kosten voor autotransport naar het buitenland liggen meestal hoger dan de kosten voor autotransport binnen een land. Dit komt doordat de afstanden vaak groter zijn wanneer het gaat om autotransport naar het buitenland. De kosten voor autotransport - zowel nationaal als internationaal - zijn afhankelijk van de volgende factoren:

  • De afstand tussen het ophaal- en het afhaaladres
  • De locatie van het ophaal- en het afhaaladres
  • Afmetingen en gewicht van de auto
  • Het aantal auto’s
  • Het gewenste transportmoment

Kosten voor autotransport binnen Europa

Ook de kosten voor het autotransport binnen Europa verschillen. Zo liggen de kosten voor autotransport naar Duitsland gemiddeld tussen de € 200 en € 500 excl. btw en de kosten voor autotransport naar Spanje gemiddeld tussen de € 800 en € 1300 excl. btw. Vul je gegevens in in ons aanvraagformulier en ontvangt binnen drie uur een aanbieding. Dan zie je wat de kosten zijn voor jouw autotransport, wat de realistische verwachte levertijd is en wat de voorwaarden zijn.

Doe meteen een aanvraag

Op werkdagen binnen drie uur een passende aanbieding!

Ophaaladres
Afleveradres
Voertuigen