Autotransport Polen

Een auto transporteren van Polen naar Nederland of andersom? JUR Autotransport regelt het voor je. We informeren jou en het ophaaladres per mail wanneer we komen laden. In je eigen klantportaal zie je de status van jouw autotransport van of naar Polen.

Autotransport naar Polen

Autotransport Polen naar Nederland

We transporteren regelmatig auto’s voor onze klanten van Polen naar Nederland. Dat doen we meestal voor bedrijven, maar soms ook voor particulieren.

Door efficiënt te plannen, verminderen we het aantal kilometers van onze ritten. We hebben namelijk een uitgebreid internationaal netwerk van betrouwbare partners. Samen met hen zorgen we voor efficiënt autotransport van Polen naar Nederland.

Autotransport Nederland naar Polen

Wil je één of meerdere auto’s transporteren van Nederland naar Polen? Geen probleem, wij regelen het autotransport voor je.

Tijdens het transport van je auto houden we alle betrokkenen geautomatiseerd op de hoogte via e-mail. Dit geldt voor jou, de laad- en loslocatie en de chauffeur. Je kunt de status van het transport ook zien in je eigen klantportaal.

Pec pod Sněžkou autotransport

Autotransport van of naar Polen

Naast autotransport van Polen naar Nederland of andersom, zijn er nog veel meer mogelijkheden voor autotransport in Europa. Zo regelen we bijvoorbeeld ook autotransport van Duitsland naar Polen. Vul in het aanvraagformulier je ophaaladres en afleveradres in en je ziet direct of uiterlijk binnen drie kantooruren wat de kosten zijn voor jouw autotransport van of naar Polen, wat de realistische verwachte levertijd is en wat de voorwaarden zijn.

Levertijd

Dankzij ons uitgebreide, internationale partnernetwerk hebben we een gemiddelde levertijd van 5 werkdagen voor autotransport van of naar Polen.

Prijzen

De prijzen voor autotransport van of naar Polen, hangen onder andere af van het ophaal- en afleveradres, de lengte en het gewicht van de auto. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de € 500 en € 1000 excl. btw.

Vragen?

Wil je meer weten over autotransport van of naar Polen of heb je een specifieke vraag? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Bellen of appen mag natuurlijk ook. We helpen je graag.

Kosten autotransport Polen

Bij JUR Autotransport streven we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding

Dat betekent niet alleen goedkoop autotransport van of naar Polen, maar ook persoonlijk contact, een snelle levertijd en meerdere statusupdates. Zo blijven we jouw betrouwbare partner in veilig, snel en efficiënt autotransport. Wil je de kosten weten voor jouw autotransport van of naar Polen? Vul ons aanvraagformulier in op de website en ontvang direct of binnen uiterlijk drie kantooruren een aanbieding voor jouw autotransport.

Doe meteen een aanvraag

Op werkdagen binnen drie uur een passende aanbieding!

Ophaaladres
Afleveradres
Voertuigen