Autotransport Italië

Een auto transporteren van of naar Italië? JUR Autotransport regelt het voor je. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, mailen we automatisch vooringevulde volmachten. Die kun je digitaal ondertekenen en worden direct naar de verkoper gemaild. Ook zie je de status van het transport in je eigen klantportaal.

Autotransport Italië Rome

Autotransport Italië naar Nederland

In Italië worden verschillende automerken geproduceerd, zoals Fiat, Alfa Romeo, Ferrari en Lamborghini. We transporteren dan ook veel auto’s voor onze klanten van Italië naar Nederland. Dat doen we met name voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Exclusieve auto’s transporteren we met gesloten transport.

Door efficiënt te plannen, verminderen we het aantal kilometers van onze ritten. We hebben namelijk een uitgebreid internationaal netwerk van betrouwbare partners. Samen met hen zorgen we voor efficiënt autotransport van Italië naar Nederland.

Autotransport Nederland naar Italië

Wil je één of meerdere auto’s transporteren van Nederland naar Italië? Geen probleem, wij regelen het autotransport voor je.

Tijdens het transport van je auto houden we alle betrokkenen geautomatiseerd op de hoogte via e-mail. Dit geldt voor jou, de laad- en loslocatie en de chauffeur. Je kunt de status van het transport ook zien in je eigen klantportaal.

Autotransport Italië Rome

Autotransport van of naar Italië

Naast autotransport van Italië naar Nederland of andersom, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo regelen we bijvoorbeeld ook autotransport van Italië naar België. Vul in het aanvraagformulier je ophaaladres en afleveradres in en je ziet direct wat de kosten zijn voor jouw autotransport van of naar Italië, wat de realistische verwachte levertijd is en wat de voorwaarden zijn.

Levertijd

Dankzij ons uitgebreide, internationale partnernetwerk hebben we een gemiddelde levertijd van 6 tot 12 werkdagen voor autotransport van of naar Italië.

Prijzen

De prijzen voor autotransport van of naar Italië, hangen onder andere af van het ophaal- en afleveradres, de afmetingen en het gewicht van de auto. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de € 900 en € 1500 excl. btw.

Vragen?

Wil je meer weten over autotransport van of naar Italië of heb je een specifieke vraag? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Bellen of appen mag natuurlijk ook. We helpen je graag.

Autotransport nodig van of naar Italië?

Doe meteen een aanvraag!

Wil je de specifieke kosten weten voor jouw autotransport van of naar Italië? Vul ons aanvraagformulier in op de website en ontvang direct of binnen uiterlijk drie kantooruren een aanbieding voor jouw autotransport.

Doe meteen een aanvraag

Op werkdagen binnen drie uur een passende aanbieding!

Ophaaladres
Afleveradres
Voertuigen