Autotransport Portugal

Onze naam zegt het al. JUR Autotransport regelt jouw autotransport, of dat nu van Portugal naar Nederland is of andersom. We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor je. Zo hebben we een eigen klantportaal. Daar zie je de status van jouw autotransport.

Autotransport Portugal, Lissabon

Autotransport Portugal naar Nederland

We transporteren regelmatig auto’s voor onze klanten van Portugal naar Nederland, zowel van particulieren als bedrijven.

Dat doen we samen met een uitgebreid, internationaal netwerk van betrouwbare partners. Door efficiënt te plannen, verminderen we het aantal kilometers van onze ritten. Zo zorgen we met elkaar voor efficiënt autotransport van Portugal naar Nederland.

Autotransport Nederland naar Portugal

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je autotransport nodig hebt van Nederland naar Portugal. Ook dan regelen wij het autotransport voor je. We brengen regelmatig auto’s naar een vakantiebestemming of vakantiehuis in Portugal.

We houden alle betrokkenen van jouw autotransport op de hoogte via e-mail. Dat gebeurt automatisch. Daarnaast kun je in het klantportaal de status zien van jouw transport. Zo zie je bijvoorbeeld wanneer we verwachten te laden en leveren. Ook zie je foto’s nadat we je auto geladen hebben.

Autotransport Portugal, Porto

Autotransport van of naar Portugal

Naast autotransport van Portugal naar Nederland of andersom, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo regelen we bijvoorbeeld ook autotransport van Duitsland naar Portugal. Vul in het aanvraagformulier je ophaaladres en afleveradres in en je ziet direct of binnen uiterlijk drie kantooruren wat de kosten zijn voor jouw autotransport van of naar Portugal, wat de realistische verwachte levertijd is en wat de voorwaarden zijn.

Levertijd

Dankzij ons uitgebreide, internationale partnernetwerk hebben we een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen voor autotransport van of naar Portugal. De levertijd is afhankelijk van eventuele feestdagen.

å

Prijzen

De kosten voor autotransport van of naar Portugal, hangen onder andere af van het ophaal- en afleveradres, de afmetingen en het gewicht van de auto. De kosten voor autotransport van of naar Portugal variëren van € 900 tot € 1500 excl. btw.

Vragen?

Wil je meer weten over autotransport van of naar Portugal of heb je een specifieke vraag? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Bellen of appen mag natuurlijk ook. We helpen je graag.

Kosten autotransport van of naar portugal

Wil je de specifieke kosten weten voor jouw autotransport van of naar Portugal? Vul ons aanvraagformulier in op de website en ontvang direct of uiterlijk binnen 3 kantooruren een aanbieding voor jouw autotransport.

Doe meteen een aanvraag

Op werkdagen binnen drie uur een passende aanbieding!

Ophaaladres
Afleveradres
Voertuigen