Autotransport België

Een auto transporteren van of naar België? JUR Autotransport regelt het voor je. We informeren jou en het ophaaladres per mail wanneer we komen laden. In je eigen klantportaal zie je de status van jouw autotransport van of naar België. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk voor je.

Belgian architecture

Autotransport België naar Nederland

We transporteren veel auto’s voor onze klanten van België naar Nederland. Dat doen we met name voor bedrijven maar ook voor particulieren .

Door efficiënt te plannen, verminderen we het aantal kilometers van onze ritten. We hebben namelijk een uitgebreid internationaal netwerk van betrouwbare partners. Samen met hen zorgen we voor efficiënt autotransport van België naar Nederland.

Autotransport Nederland naar België

Wil je één of meerdere auto’s transporteren van Nederland naar België? Geen probleem, wij regelen het autotransport voor je.

Tijdens het transport van je auto houden we alle betrokkenen geautomatiseerd op de hoogte via e-mail. Dit geldt voor jou, de laad- en loslocatie en de chauffeur. Je kunt de status van het transport ook zien in je eigen klantportaal.

Belgium 2

Autotransport van of naar België

Naast autotransport van België naar Nederland of andersom, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo regelen we bijvoorbeeld ook autotransport van Duitsland naar België, Spanje naar België of van Italië naar België. Vul in het aanvraagformulier je ophaaladres en afleveradres in en je ziet direct wat de kosten zijn voor jouw autotransport van of naar België, wat de realistische verwachte levertijd is en wat de voorwaarden zijn.

Levertijd

Dankzij ons uitgebreide, internationale partnernetwerk hebben we een gemiddelde levertijd van werkdagen voor autotransport van of naar België.

Prijzen

De prijzen voor autotransport van of naar België, hangen onder andere af van het ophaal- en afleveradres, de lengte en het gewicht van de auto. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de € 150 en € 300 excl. btw.

Vragen?

Wil je meer weten over autotransport van of naar België of heb je een specifieke vraag? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Bellen of appen mag natuurlijk ook. We helpen je graag.

Autotransport nodig van of naar België?

Doe meteen een aanvraag!

Wil je de specifieke kosten weten voor jouw autotransport van of naar België? Vul ons aanvraagformulier in en ontvang direct een aanbieding voor jouw autotransport.

Doe meteen een aanvraag

Op werkdagen binnen drie uur een passende aanbieding!

Ophaaladres
Afleveradres
Voertuigen