Autotransport Europa

Een auto transporteren binnen Europa? JUR Autotransport regelt het voor je. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, kan je alles online regelen bij ons. Zo mailen we automatisch vooringevulde volmachten, die je digitaal kunt ondertekenen. Deze worden vervolgens automatisch naar het ophaaladres gemaild. Ook zie je de planning, status en foto’s van het transport in je eigen klantportaal.

European car

Nationaal autotransport

Voor nationaal autotransport ben je bij JUR Autotransport aan het juiste adres. We verzorgen regelmatig nationaal autotranspor, zowel van particulieren als bedrijven.

Door efficiënt te plannen, verminderen we het aantal kilometers van onze ritten. We hebben namelijk een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners. Samen met hen zorgen we voor efficiënt, nationaal autotransport.

Internationaal autotransport

Wil je één of meerdere auto’s transporteren van het ene Europese land naar het andere? Geen probleem, wij regelen het internationale autotransport voor je.

Tijdens het transport van je auto houden we alle betrokkenen geautomatiseerd op de hoogte via e-mail. Dit geldt voor jou, de laad- en loslocatie en de chauffeur. Je kunt de status van het transport ook zien in je eigen klantportaal. Zo maken we internationaal autotransport zo makkelijk mogelijk voor je.

Europe flag

Kosten autotransport in Europa

De kosten voor autotransport in Europa verschillen per aanvraag. Dat komt omdat de kosten afhankelijk zijn van een aantal factoren, zoals:

  • De afstand tussen het ophaal- en het afhaaladres
  • De locatie van het ophaal- en het afhaaladres
  • Afmetingen en gewicht van de auto
  • Het aantal auto’s
  • Het gewenste transportmoment

Levertijd

Dankzij ons uitgebreide, internationale partnernetwerk hebben we een gemiddelde levertijd van vijf tot tien werkdagen voor autotransport van of naar Europa.

Prijzen

De prijzen voor autotransport binnen Europa hangen onder andere af van het ophaal- en afleveradres, de afmetingen en het gewicht van de auto.

Vragen?

Wil je meer weten over autotransport binnen Europa of heb je een specifieke vraag? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Bellen of appen mag natuurlijk ook. We helpen je graag.

Autotransport nodig van of naar Europa?

Doe meteen een aanvraag!

Wil je de specifieke kosten weten voor jouw autotransport van of naar Europa? Vul ons aanvraagformulier in en ontvang direct een aanbieding voor jouw autotransport.

Doe meteen een aanvraag

Op werkdagen binnen drie uur een passende aanbieding!

Ophaaladres
Afleveradres
Voertuigen