Autotransport particulier

Onze naam zegt het al. JUR Autotransport regelt autotransport. Met name voor bedrijven, maar ook voor particulieren. We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor je. Hoe we dat doen? Bijvoorbeeld met onze automatisch vooringevulde volmachten en een eigen klantportaal. Daar zie je de status van jouw autotransport.

Transporter
Car transport price

Kosten voor autotransport particulier

De kosten voor autotransport verschillen per aanvraag. Dat komt doordat de kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals:

  • De afstand tussen het ophaal- en het afhaaladres
  • De locatie van het ophaal- en het afhaaladres
  • Afmetingen en gewicht van de auto
  • Het aantal auto’s
  • Het gewenste transportmoment

Levertijd

Dankzij ons uitgebreide, internationale partnernetwerk hebben we een gemiddelde levertijd van 5 tot 10 werkdagen voor particulier autotransport in Europa. De levertijd is ook afhankelijk van eventuele feestdagen.

Prijzen

De kosten voor particulier autotransport, hangen onder andere af van het ophaal- en afleveradres, de afmetingen en het gewicht van de auto. De kosten voor particulier autotransport verschillen dus per aanvraag.

Vragen?

Wil je meer weten over autotransport voor particulieren of heb je een specifieke vraag? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Bellen of appen mag natuurlijk ook. We helpen je graag.

Particulier autotransport nodig?

Doe meteen een aanvraag!

Wil je de specifieke kosten weten voor jouw autotransport? Vul ons aanvraagformulier in op de website en ontvang binnen 3 uur een aanbieding voor jouw autotransport.

Doe meteen een aanvraag

Op werkdagen binnen drie uur een passende aanbieding!

Ophaaladres
Afleveradres
Voertuigen