Transporter

Transportoplossingen op maat voor jouw auto’s

Jouw betrouwbare partner voor zakelijk autotransport

Als experts in autotransport begrijpen wij de specifieke behoeften van autodealers, importeurs, importadvies-bedrijven en handelaren. Dankzij slimme software en een professioneel team zorgen we voor de beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw transport.

Wat ons onderscheidt is dat wij geen eigen wagenpark hebben. In plaats daarvan maken we gebruik van een uitgebreid internationaal netwerk van betrouwbare partners. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we makkelijk omgaan met grote volumes en complexe transportvraagstukken.

Wij zijn er voor jou

Ongeacht het aantal auto's dat je wilt transporteren

Dealerorganisaties, importeurs en autohandelaren: onze klantenkring varieert. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Ze willen voertuigen door Europa distribueren. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar eenmalig autotransport of een langdurige samenwerking.

Autogroothandels

Dealerorganisaties

Autohandelaren

import-adviesbedrijven

Importeurs

Maatwerktrajecten

Wat we jou als partner te bieden hebben

Wij ontzorgen je bij jouw autotransport

Goede communicatie

Wij geloven in bereikbaarheid en goede en persoonlijke communicatie. Bel, e-mail of app ons en wij staan voor je klaar.

Flexibiliteit met een groot netwerk

Dankzij ons uitgebreide internationale partnernetwerk zijn we flexibel en lossen we zowel kleine als complexe transportvraagstukken op.

Prijs/kwaliteit

JUR Autotransport zoekt altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij streven naar de beste deal voor jou.

Slimme software

JUR Autotransport investeert in geavanceerde softwareoplossingen en biedt gebruiksvriendelijke custom portals en API's. Laat ons meedenken om je proces te optimaliseren.

In the know

Tijdens het transportproces houden we iedereen geautomatiseerd op de hoogte. Dit geldt voor jou, je klanten, de laad- en loslocatie en de chauffeur.

Digitale flow

We werken bij voorkeur volledig digitaal, zodat je documenten digitaal kunt ondertekenen en je orders online kunt volgen.

Wat we jouw klanten kunnen bieden

Maatwerkoplossingen voor een optimale klantbeleving

Branding

Wij begrijpen het belang van consistentie in branding. Of het nu gaat om aangepaste communicatie, gepersonaliseerde trackinginformatie of andere maatwerkoplossingen, we bespreken samen hoe we jouw klanten op de hoogte houden. Zo willen we de transportervaring naadloos te integreren in jouw merkidentiteit.

API

Met behulp van onze API toon je orderupdates rechtstreeks in je eigen omgeving aan je klanten tonen. Hierdoor krijgen je klanten inzicht in de voortgang van het transportproces, zonder dat ze daarvoor jouw omgeving hoeven te verlaten. We bieden een naadloze integratie die zorgt voor een consistente klantbeleving.

Communicatie

Soms wil je de communicatie rondom het transportproces volledig uit handen geven. Bij ons is dat mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om alle communicatie met betrekking tot het transportproces voor je klanten direct bij ons neer te leggen. Wij zorgen voor een professionele en gepersonaliseerde communicatie, die aansluit bij jouw wensen.

Jouw auto is verzekerd tijdens het transport

Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop

CMR-verzekering bij internationaal transport

Voor internationaal transport maken we gebruik van Convention Relative au Contrat de Transport International de Marchandises par Route (CMR). Deze condities bieden de nodige dekking en bescherming tijdens het internationaal transport. Je auto is in veilige handen, ondanks de bestemming.

Bekijk de voorwaarden

AVCM-verzekering bij nationaal transport

Voor nationaal transport maken we gebruik van de Algemene Vervoerscondities voor het Wegvervoer van Goederen (AVCM). Deze condities bieden de nodige dekking en bescherming voor jouw auto's tijdens het binnenlands transport. Je kunt erop vertrouwen dat je auto in veilige handen is, ongeacht de bestemming binnen Nederland.

Bekijk de voorwaarden

Aanvullende verzekeringsopties voor transport

We begrijpen dat elke situatie uniek is en dat extra verzekeringen soms gewenst zijn. Daarom bieden we aanvullende verzekeringsopties voor jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om jouw zorgen weg te nemen en bieden op maat gemaakte verzekeringsoplossingen aan.

Doe meteen een aanvraag

Op werkdagen binnen drie uur een passende aanbieding!

Ophaaladres
Afleveradres
Voertuigen