Autotransport Frankrijk

Onze naam zegt het al. JUR Autotransport regelt jouw autotransport, of dat nu van Frankrijk naar Nederland is of andersom. We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor je. Hoe we dat doen? Bijvoorbeeld met onze automatisch vooringevulde volmachten en een eigen klantportaal. Daar zie je de status van jouw autotransport.

Eiffel tower

Autotransport Frankrijk naar Nederland

In Frankrijk worden verschillende automerken geproduceerd. Denk bijvoorbeeld aan automerken zoals Citroën, Peugeot en Renault. We transporteren dan ook veel auto’s voor onze klanten van Frankrijk naar Nederland, zowel van particulieren als bedrijven.

Dat doen we samen met een uitgebreid, internationaal netwerk van betrouwbare partners. Door efficiënt te plannen, verminderen we het aantal kilometers van onze ritten. Zo zorgen we met elkaar voor efficiënt autotransport van Frankrijk naar Nederland.

Autotransport Nederland naar Frankrijk

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je autotransport nodig hebt van Nederland naar Frankrijk. Ook dan regelen wij het autotransport voor je.

We houden alle betrokkenen van jouw autotransport op de hoogte via e-mail. Dat gebeurt automatisch. Daarnaast kun je in het klantportaal de status zien van jouw transport. Zo zie je bijvoorbeeld dat we op zoek zijn naar de beste deal, dat je transport gepland is en dat je auto geleverd is.

Levertijd

Dankzij ons uitgebreide, internationale partnernetwerk hebben we een gemiddelde levertijd van 5 tot 10 werkdagen voor autotransport van of naar Frankrijk. De levertijd is ook afhankelijk van eventuele feestdagen.

Prijzen

De kosten voor autotransport van of naar Frankrijk, hangen onder andere af van het ophaal- en afleveradres, de afmetingen en het gewicht van de auto. De kosten voor autotransport van of naar Frankrijk variëren van € 350 tot € 1200 excl. btw.

Vragen?

Wil je meer weten over autotransport van of naar Frankrijk of heb je een specifieke vraag? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Bellen of appen mag natuurlijk ook. We helpen je graag.

Autotransport nodig van of naar Frankrijk?

Doe meteen een aanvraag!

Wil je de specifieke kosten weten voor jouw autotransport van of naar Frankrijk? Vul ons aanvraagformulier in en ontvang direct een aanbieding voor jouw autotransport.

Doe meteen een aanvraag

Op werkdagen binnen drie uur een passende aanbieding!

Ophaaladres
Afleveradres
Voertuigen