JUR Autotransport

Transportoplossingen op maat voor jouw auto’s

JUR Autotransport: De betrouwbare partner voor auto dealers, importeurs en handelaren.

Als experts in autotransport begrijpen wij de specifieke behoeften van auto dealers, importeurs en handelaren. Bij JUR Autotransport streven we altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw transport, dankzij onze slimme software en ons professionele team.

Wat ons onderscheidt is dat wij geen eigen wagenpark hebben. In plaats daarvan maken we gebruik van een uitgebreid internationaal netwerk van betrouwbare partners. Dit stelt ons in staat om flexibel te zijn en om te gaan met zowel grote volumes als complexe transportvraagstukken.

Voor wie we er zijn

Wij zijn er voor jou, ongeacht het aantal auto's dat je wilt transporteren.

Onze klantenkring varieert van dealer organisaties tot techgiganten die complexe voertuigen door heel Europa distribueren. Of je nu op zoek bent naar langdurige samenwerkingen of eenmalige rally events, bij JUR Autotransport ben je aan het juiste adres.

Autogroothandels

Dealer organisaties

Auto handelaren

Import advies bedrijven

Importeurs

Maatwerktrajecten

Wat we jou bieden

Ontdek wat JUR Autotransport jou als partner te bieden heeft

Goede communicatie

Wij geloven in bereikbaarheid en goede en persoonlijke communicatie. Bel, e-mail of app ons en wij staan voor je klaar.

Flexibiliteit met een groot netwerk

Dankzij ons uitgebreide internationale partnernetwerk zijn we flexibel en kunnen we zowel kleine als complexe transportvraagstukken oplossen.

Prijs/kwaliteit

JUR Autotransport zoekt altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij streven naar de beste deal voor jou.

Samenwerking

We streven naar langdurige samenwerkingen en zetten ons in om jou volledig te ontzorgen.

Slimme software

JUR Autotransport investeert in geavanceerde softwareoplossingen en biedt gebruiksvriendelijke custom portals en API's. Laat ons meedenken om je proces te optimaliseren.

In the know

Tijdens het transportproces houden we iedereen geautomatiseerd op de hoogte. Dit geldt voor jou, je klanten, de laad- en loslocatie en de chauffeur.

Digitale flow

We werken bij voorkeur volledig digitaal, zodat je documenten digitaal kunt ondertekenen en je orders online kunt volgen.

Wat we jouw klanten kunnen bieden

Maatwerkoplossingen voor optimale klantbeleving

Branding

Bij JUR Autotransport begrijpen we het belang van consistentie in branding. We nodigen je uit om met ons in gesprek te gaan over hoe we jouw klanten op de hoogte kunnen houden volgens jouw specifieke branding. Of het nu gaat om aangepaste communicatie, gepersonaliseerde trackinginformatie of andere maatwerkoplossingen, we streven ernaar om de transportervaring naadloos te integreren in jouw merkidentiteit.

API

Met behulp van onze API kun je orderupdates rechtstreeks in je eigen omgeving aan je klanten tonen. Hierdoor krijgen jouw klanten inzicht in de voortgang van het transportproces, zonder dat ze daarvoor jouw omgeving hoeven te verlaten. We bieden een naadloze integratie die zorgt voor een consistente klantbeleving.

Communicatie

Soms wil je de communicatie rondom het transportproces volledig uit handen geven. Bij JUR Autotransport is dat mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om alle communicatie met betrekking tot het transportproces voor je klanten direct bij ons neer te leggen. Wij zorgen voor een professionele en gepersonaliseerde communicatie die aansluit bij jouw servicegerichtheid en klantgerichte aanpak.

Jouw auto verzekerd tijdens transport

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn onze prioriteit.

CMR-verzekering bij internationaal transport

Voor internationaal transport maken we gebruik van Convention Relative au Contrat de Transport International de Marchandises par Route (CMR). Deze condities bieden de nodige dekking en bescherming voor jouw auto's tijdens het internationaal transport. Je kunt erop vertrouwen dat je auto in veilige handen is, ongeacht de bestemming.

Download

AVCM-verzekering bij nationaal transport

Voor nationaal transport maken we gebruik van de Algemene Vervoerscondities voor het Wegvervoer van Goederen (AVCM). Deze condities bieden de nodige dekking en bescherming voor jouw auto's tijdens het binnenlands transport. Je kunt erop vertrouwen dat je auto in veilige handen is, ongeacht de bestemming binnen Nederland.

Download

Aanvullende verzekeringsopties voor transport

We begrijpen dat elke situatie uniek is en dat soms extra verzekering gewenst kan zijn. Daarom bieden we aanvullende verzekeringsopties voor jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om jouw zorgen weg te nemen en op maat gemaakte verzekeringsoplossingen aan te bieden.

Doe meteen een aanvraag

Op werkdagen binnen drie uur een passende aanbieding!

Ophaaladres
Afleveradres
Voertuigen